info@deovertocht.nl | Telefoon: 06 2269 9868

Aanpak

Wanneer je gebruik wilt maken van mijn diensten, kom ik zo snel mogelijk naar je toe en neem rustig de tijd om naar je te luisteren en naar het levensverhaal dat je vertelt over de overledene. Samen zoeken wij naar de thematiek en de rode draad in het leven van diegene die je bent verloren en naar zingeving en spiritualiteit als daar behoefte aan is.

De teksten die ik schrijf zijn resultaten van een zorgvuldig en intiem proces. Je zult ze pas horen op het moment dat ik ze uitspreek bij de plechtigheid.

 

Verder sta ik je bij bij het kiezen van de muziek, de poëzie en eventueel gebruik van eenvoudige, algemene of juist hele persoonlijke en unieke rituelen die wij op een passende wijze in de plechtigheid kunnen integreren. Het is geen trukendoos die ik opentrek. Je draagt zelf je gedachten en ideeën aan en ik stem me af op je wensen en help ik je om van al die losse onderdelen een mooi en kloppend geheel te maken. Een waardig afscheid dat heel persoonlijk is, met zorg en aandacht van het eerste tot het laatste moment.

 

Je kunt mijn aanbod HIER bekijken.