info@deovertocht.nl | Telefoon: 06 2269 9868

Wat anderen zeggen…

Je overweging heeft diepe indruk op mij, maar ook op anderen gemaakt.
Wat ik heel bijzonder vond, was dat je er in geslaagd bent om de verbinding te maken tussen het diepgelovige van mijn moeder (dat je mooi verwoordde) en onze visie op het leven. Het was een verhaal waarin ieder zich kon herkennen, en ook ieder in zijn/ haar waarde gelaten werd.
Hoe je uitlegde dat geloven vertrouwen is, wat je zei kwam aan.
Je hebt mijn moeder op een mooie manier in beeld gebracht, ik weet niet meer precies hoe je het verwoordde, maar dat zij misschien wel meer gekund of gewild had dan mogelijk was, het was wel een eyeopener en zette me aan het denken.
Dankjewel dat je er was. ~ Hilda

 Beste Gyöngyi,

 

Opvallend is de unieke wijze waarop jij aan je professie uiting geeft, dat ben ik niet eerder tegengekomen. Jij belichaamt een zeldzame en harmonieuze combinatie van professionaliteit, liefde, toewijding, wijsheid en scherpzinnigheid waarmee jij de ander op een volstrekt ontspannen manier confronteert; iedere keer weer op een andere wijze. Een sessie met jou is een openbaring, een bemoediging en een vertroosting, echt waar! Ik woon niet in Nederland en ik moet dus best wel lang reizen om bij je te komen, maar ik heb het er graag voor over. Telkens verbaas ik mij over jouw fijngevoeligheid, voor mij verdien je een standbeeld! ~ Anne

Lieve, lieve Gyöngyi,

Ik heb er geen woorden voor…

Door je opening in de mail heb ik ervoor gekozen om je verhaal voor nu alleen snel en vluchtig te lezen.

Maar wat ik gelezen heb vind ik werkelijk prachtig!! Ik kan je niet benoemen hoe mooi, want dat is niet eens in woorden uit te drukken. Ik ben enorm verrast door hoe het klopt en past en hoe jij, in relatief korte tijd, zoveel van papa en ons tot je hebt genomen en dat ook nog op papier krijgt. Wat ben jij goed in je werk, zeg!

Ik had al veel vertrouwen, maar dit overtreft zelfs mijn verwachtingen!

Tot straks, Gyöngyi, we gaan er iets heel moois van maken!

Lieve groet,
~ Sandra

De uitvaart van moeder heb ik als heel waardig en respectvol ervaren. In harmonie met de persoon van mijn moeder. Ik vond de muziek die jij aandroeg prachtig en passend bij de sfeer van de dienst. Mooi vond ik het doorlopen van muziek tijdens het prachtige gedicht van mijn schoonzus en ook toen jijzelf begon te praten.

Overigens vond ik ook het in memoriam in de kerkbode door jou geschreven heel mooi.

Ik wil je nogmaals heel hartelijk danken voor de prettige en persoonlijke wijze waarop je ons hebt bijgestaan in dit afscheidsproces van onze moeder.
~ Machteld

Alle vertrouwen in jou Gyöngyi. Zoals jij inhoudt geeft aan een dienst is inspirerend, bijzonder en betekenisvol. Heb jou in verschillende diensten mogen meemaken. De kracht, warmte & rust die jij uitstraalt is heel waardevol voor de ander. Dat neemt niet weg dat het moeilijk is! Geniet daarom des te meer van de stilte van vandaag en geloof in de kracht voor nieuwe inspiratie…..want deze zal er zeker zijn zoals het bij jou past!

~Brenda Rill

Weet je wat jou geheim is (natuurlijk weet je dat).

Jouw ego staat niet tussen jou en de familie. En dat is iets bijzonders want compassie (of noem het empathie of inleven) is soms voor sommigen mensen het instrument om vooral ook naar zichzelf te kunnen luisteren. Zo niet bij jou, jij staat daar voor die familie, dat voelen zij, dat voel jij en dat vind ook ik. En die compassie is voor jouw de basis om voor mensen heel waardevol te zijn.

~Robert Eckhardt